Ηλεκτρονική Co. Etindge Shenzhen, ΕΠΕ.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Etindge Electronic Co., Ltd.

Shenzhen Etindge Electronic Co., Ltd.

1
Shenzhen Etindge Electronic Co., Ltd.
Front Desk Show

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 6000000-7000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2013
Εξαγωγή pc : 80% - 90%
Factory area: 2700m²

Η ηλεκτρονική Co. Etindge Shenzhen, Ltd.was που ιδρύεται το 2013, αυτό είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή και η πώληση μιας σειράς προστατευτικού εξοπλισμού, η επιχείρηση έχει έναν τομέα εγκαταστάσεων 2700 τετραγωνικών μέτρων, περισσότεροι από 50 υπάλληλοι.

 

Το Etindge έχει stronge τις επιδεξιότητες παραγωγής και τις ικανότητες τεχνολογίας, το ακριβείς ποιοτικό σύστημα ελέγχου και την ποιοτική έννοια. Μπορούμε να παραγάγουμε τους προστατευτικούς εξοπλισμούς 100000pcs μηνιαία στην καλή ποιότητα. Τα προϊόντα μας μπορούν να συμμορφωθούν με την αμερικανική και ευρωπαϊκή ποιότητα και η ασφάλεια προτύπου όπως τη FCC, CE, ROHS.100% των προϊόντων μας εξάγεται στις χώρες της Αμερικής, της Ευρώπης, της Ιαπωνίας, της Κορέας και της Ασίας Southest.

 

Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με τα προϊόντα ανώτερης ποιότητας με την τεχνολογία εξεχουσών θέσεων σε μια ανταγωνιστική τιμή, ανεξάρτητα από την κλίμακα των πελατών μας, είτε μεγάλη είτε μικρή. Είμαστε ο σωστός συνεργάτης στην Κίνα για σας για να συνεργαστούμε και μπορείτε να θεωρήσετε την επιλογή σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Etindge Electronic Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Ruby

Τηλ.:: 0086-13923404160

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς